Kırıkkale’de çocuk parkına vandalizm: Oyun alanları tahrip edildi
Kırıkkale’nin Güzeltepe Mahallesi’nde yer alan Atatürk Parkı, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından zarar gördü. Parkta bulunan çocuk oyun gruplarının tamamı tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi.

Olay, parkta oyun oynayan çocukların aileleri tarafından fark edildi. Vatandaşlar, çocuklarının güvenle vakit geçirdiği alanların böyle bir saldırıya maruz kalmasına büyük tepki gösterdi. Durumu hemen belediye yetkililerine ve güvenlik güçlerine bildiren mahalle sakinleri, parkta meydana gelen hasarın ciddi boyutta olduğunu belirtti.

Belediye ekipleri ve güvenlik güçleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kamera kayıtları detaylı şekilde incelenirken, saldırının faillerinin kısa sürede tespit edilerek yasal süreç başlatılacağı bildirildi.

Mahalle sakinleri, özellikle çocukların oynadığı ve ailelerin güvenle buluştuğu alanların korunmasının önemine dikkat çekerek, benzer olayların tekrar yaşanmaması için yetkililerden daha sıkı önlemler alınmasını talep etti.

Atatürk Parkı’nın tahrip edilmesi, hem çocukların hem de ailelerin güvenlik ve huzurunu zedeleyen bir olay olarak mahallede üzüntü ve tepkiye yol açtı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.