Kırıkkale’de bir başarı hikayesi: 100 faaliyet, tek yürek, dev kadro!

Kırıkkale’de bir başarı hikayesi: 100 faaliyet, tek yürek, dev kadro!
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’nin aktif spor topluluklarından Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Spor Kulübü (BOZDAK), kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği etkinliklerde "dalya" dedi. Kulübün 100. faaliyet adresi, şehrin simgesi olan Dinek Dağı oldu.

Kırıkkale’de doğa bilincini aşılamak ve spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla yola çıkan BOZDAK, "dalya" dediği 100. etkinliğini anlamlı bir lokasyonda gerçekleştirdi. Şehrin en önemli doğal simgelerinden biri olan Dinek Dağı’na düzenlenen tırmanışa, farklı yaş gruplarından 67 doğasever katıldı.

bozdak2

Zirve yolculuğu boyunca kulübün geçmişteki başarıları ve hatıraları yad edilirken, ulaşılan bu rakam Kırıkkale’deki sivil toplum ve spor faaliyetleri açısından önemli bir başarı olarak nitelendirildi.

bozdak3

ORGANİZASYONUN GÖRÜNMEZ KAHRAMANLARI

Etkinliğin kusursuz işlemesi için kulüp üyeleri arasında tam bir dayanışma örneği sergilendi. Programın teknik ve kültürel detaylarından lojistiğine kadar pek çok isim görev dağılımında yer aldı:

  • Lojistik ve Atmosfer: Uğur Türkel; davulcular, ses sistemi ve bayrak teminiyle zirve coşkusunu zirveye taşıdı.

  • Vefa ve Destek: Sağlık sorunları devam etmesine rağmen ekibi yalnız bırakmayan Engin Öztürk, azmiyle takdir topladı.

  • Mutfak Ekibi: Zorlu parkurun ardından sporculara enerji sağlayan yemek organizasyonunu Ahmet Asarkaya, Tuna Kavak, İhsan Altın, Gazi Altın, Çağatay Mutlu ve Yasir Ünal üstlendi.

  • Anı Ölümsüzleştirme: Bu tarihi günün her anı Burak Doğan’ın objektifinden kaydedildi.

​​​​​​​bozdak4​​​​​​​

BOZDAK: "DOĞA SPORLARINI YAYGINLAŞTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Etkinlik sonunda bir açıklama yapan kulüp yetkilileri, 100 faaliyet boyunca kendilerine destek veren tüm üyelere teşekkürlerini iletti. BOZDAK'ın sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda bir aile olduğuna dikkat çekilirken; önümüzdeki dönemde yeni rotalar ve projelerle Kırıkkale halkını doğayla buluşturmaya devam edecekleri vurgulandı.

"Bu 100 faaliyetlik yolculukta her adımımızda doğa sevgisini büyüttük. Dinek Dağı zirvesinde hissettiğimiz bu gurur, gelecek yüzlerce faaliyetin teminatıdır."

Kırıkkale’de doğa ve spor bilincini güçlendirmeyi hedefleyen BOZDAK, şehri keşfetmek isteyen tüm gönüllüleri doğaya davet ediyor.

bozdak5​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.