Kırıkkale’de belediye otobüslerinde şehitlere vefa

Kırıkkale’de belediye otobüslerinde şehitlere vefa
 İnternet Editörü
Kırıkkale Belediyesi, şehir içi otobüslerdeki tutacaklara şehitlerin isim ve fotoğraflarını yerleştirerek anlamlı bir uygulamaya imza attı.

Nüfusuna oranla en çok şehit veren iller arasında yer alan Kırıkkale’de, şehitlerin adını yaşatmak için dikkat çeken bir uygulama hayata geçirildi. Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatıyla başlatılan çalışmada, şehir içi toplu taşıma araçlarında bulunan tutacaklara (tutkaç) Kırıkkaleli şehitlerin isim ve fotoğrafları yerleştirildi.

tutmac1.jpg

Kırıkkale Belediyesi tarafından hayata geçirilen bu anlamlı uygulamayla, vatandaşlar her yolculuklarında şehitleri hatırlama fırsatı buluyor. Şehitlerin hatırasını yaşatmayı amaçlayan çalışmayla ilgili belediyeden yapılan açıklamada, “Onlar bu vatan için can verdiler, biz de onların adlarını her yolculuğumuza emanet ettik” ifadelerine yer verildi.

tutmac2.jpg

Belediye yetkilileri, uygulamanın tüm belediye otobüslerinde geçerli olduğunu belirtirken, vatan uğruna hayatını kaybeden tüm şehitler rahmet, minnet ve saygıyla anıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.