Kırıkkale’de asfalt öncesi yoğun mesai!

Kırıkkale’de asfalt öncesi yoğun mesai!
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Çalılıöz Mahallesi Şehit Özgür Mutlu Sokak’ta asfalt serimi öncesi yürütülen çevre düzenleme çalışmalarını yerinde takip etti. Mahalle sakinleri ve esnafla bir araya gelen Önal, vatandaşların taleplerini dinledi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Çalılıöz Mahallesi Şehit Özgür Mutlu Sokak’ta gerçekleştirilen asfalt öncesi çevre düzenleme çalışmalarını yerinde denetledi. Ekiplerin hummalı çalışmasını yakından takip eden Başkan Önal, bölgede yaşayan vatandaşlar ve esnafla da bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinledi.

nal2.jpg

Mahalle sakinleriyle samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Önal, belediyenin hizmetlerinin halkla iç içe sürdürüldüğünü vurguladı. Vatandaşlar ise mahallede yürütülen çevre düzenleme ve altyapı hazırlıklarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarda emeği geçen tüm belediye çalışanlarına ve Başkan Önal’a teşekkür etti.

nal3.jpg

Belediyenin mahalle mahalle yürüttüğü hizmet seferberliğinin süreceğini belirten Başkan Ahmet Önal, “Kırıkkale’mizi daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getirmek için tüm ekiplerimizle birlikte sahadayız. Vatandaşlarımızın görüşleri bizim için çok değerli. Hep birlikte daha güzel bir şehir için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

nal4.jpg

nal5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.