Kırıkkale’de asfalt atağı: Başkan Ahmet Önal üç mahallede çalışmaları başlattı

Kırıkkale’de asfalt atağı: Başkan Ahmet Önal üç mahallede çalışmaları başlattı
 İnternet Editörü
Kırıkkale Belediyesi asfalt plentindeki revizyonun ardından yol bakım çalışmalarına hız verdi. Başkan Ahmet Önal, ekiplerin Çalılıöz, Sanayi ve Gündoğdu mahallelerinde konforlu yollar için sahada olduğunu duyurdu.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, şehir genelindeki ulaşım kalitesini artırmak için belediye öz kaynaklarını ve teknik altyapısını harekete geçirdi. Belediye bünyesindeki asfalt plent tesisinde gerçekleştirilen kapsamlı revizyon ve modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, Kırıkkale sokaklarında asfalt serim ve yama çalışmaları hız kazandı.

PLENT YENİLENDİ, VERİM ARTTI

Belediye öz kaynaklarıyla işletilen asfalt plentindeki revizyonun, üretim kapasitesini ve kalitesini artırdığını belirten Başkan Önal, bu sayede şehrin kronikleşen yol sorunlarına daha hızlı müdahale edileceğini vurguladı. "Kendi tesisimizde ürettiğimiz asfaltla, şehrimizin her noktasına hizmet götürüyoruz" diyen Önal, yaz döneminin oldukça verimli geçeceğinin sinyalini verdi.

ÜÇ MAHALLEDE EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program dahilinde bugün itibarıyla Çalılıöz, Sanayi ve Gündoğdu mahallelerinde yoğun bir mesaiye başladı. Mevcut yollardaki bozulmaların giderilmesi, çukur tamiri ve bakım-onarım faaliyetlerini sürdüren ekipler, trafik akışını bozmadan çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

BAŞKAN ÖNAL: "KONFORLU YOLLAR İÇİN SAHADAYIZ"

Hizmet turuna ara vermeyen Başkan Ahmet Önal, yaptığı açıklamada; "Asfalt plentimizdeki revizyonun ardından, şehir genelinde ihtiyaç duyulan noktalara hızlıca müdahale ediyoruz. Bugün üç mahallemizdeyiz. Yaz boyunca hemşehrilerimizin daha konforlu ve güvenli yollarda seyahat edebilmesi için tüm gücümüzle sahada olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.