Kırıkkale’de altyapı atağı: Bahçelievler’de 1000 Metrelik Su Hattı Yenileniyor

Kırıkkale’de altyapı atağı: Bahçelievler’de 1000 Metrelik Su Hattı Yenileniyor
 İnternet Editörü
Kırıkkale Belediyesi, kentte uzun süredir devam eden altyapı sorunlarını kalıcı olarak çözmek amacıyla gece gündüz çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle Bahçelievler Mahallesi’nde 1000 metrelik su hattı yeniliyor.

Bölgedeki altyapı arızalarının yol açtığı sorunların çözümü için başlatılan yenileme çalışmaları, zorlu ve meşakkatli bir süreç olmasına rağmen ekipler büyük bir özveriyle görevlerini sürdürüyor. Su kesintileri nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalar titizlikle yürütülürken, ekipler arızaların önüne geçmek ve su dağıtımında sürekliliği sağlamak için var güçleriyle çalışıyor.

kanal1.jpg

Belediye yetkilileri, çalışmalar sırasında gösterdikleri anlayış ve sabır nedeniyle Bahçelievler Mahallesi sakinlerine teşekkür etti. Yapılan açıklamada, “Hemşehrilerimizin sabrı ve desteği bizler için çok değerli. Altyapı sorunlarını kökten çözmek adına attığımız bu adımlar, Kırıkkale’mizin geleceği için büyük önem taşıyor” ifadelerine yer verildi. Kırıkkale Belediyesi, altyapı yatırımlarını sürdüreceklerini ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarını kararlılıkla devam ettireceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum