Kırıkkale'de alkollü genç kabus yaşattı

Kırıkkale'de alkollü genç kabus yaşattı
Kırıkkale'de alkollü bir genç, patronunu darp edip gasp ettikten sonra çaldığı araçlarla şehirde dehşet saçtı. 5 kişinin yaralandığı olayda, 7 araç zarar gördü.

Kırıkkale'nin Gürler Mahallesi'nde akşam saatlerinde yaşanan olayda, alkollü bir genç şehirde adeta kabus estirdi. Edinilen bilgilere göre, kadın kuaförü Y.T. (37), yanında çalışan M.Y. (21) ile birlikte bir kafede vakit geçirdi. Dönüş yolunda araç içinde başlayan tartışmada, 1.30 promil alkollü olduğu belirlenen M.Y., patronunu darp ederek cebindeki 19 bin lirayı gasp etti.

alkollu1.jpg

M.Y., daha sonra patronuna ait sahte plakalı Peugeot marka otomobili çalarak olay yerinden uzaklaştı. Alparslan Türkeş Bulvarı’na geçtiği sırada, Dispanser Kavşağı'nda seyir halindeki 71 S 0039 plakalı okul servisine çarptı. Kazada, öğrenciler B.C.A., B.C., R.Z. ve H.U. yaralandı. Olay yerinde servis şoförü N.K.'nin (60) araçtan inmesiyle birlikte M.Y. ikinci kez gasp gerçekleştirdi ve bu kez servis minibüsünü kaçırdı.

alkollu2.jpg

Yaklaşık 4 kilometrelik bir kaçışın ardından Otogar Köprüsü'nde direksiyon hakimiyetini kaybeden M.Y., kaza yaparak aracı devirdi. Kaza sonrası yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalandı.

alkollu3.jpg

Kazada yaralanan toplam 5 kişi, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olay sırasında park halindeki 7 araçta da ciddi maddi hasar meydana geldi.
Polis ekipleri olayla ilgili detaylı soruşturma başlattı.

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.