Kırıkkale’de 4 çeşit yemek! Her gün doyurucu menü, Cebinizi yormayan fiyat

Kırıkkale’de 4 çeşit yemek! Her gün doyurucu menü, Cebinizi yormayan fiyat
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmete sunduğu Kent Lokantası, 22–26 Temmuz haftası menüsünü açıkladı. Günde dört çeşit yemeğin sadece 80 TL’ye sunulduğu lokantada, çorba, ana yemek, pilav ve tatlı/yan ürün yer alıyor.

Kırıkkale Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen Kent Lokantası, uygun fiyatlı ve doyurucu menüsüyle vatandaşların yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın öncülüğünde hizmet veren lokantada, 22–26 Temmuz tarihlerini kapsayan yeni haftalık yemek listesi duyuruldu.

Günlük dört çeşit yemeğin yalnızca 80 TL’ye sunulduğu Kent Lokantası, hem bütçe dostu hem de sağlıklı alternatifleriyle dikkat çekiyor. Menüde her gün çorba, ana yemek, pilav ve tatlı ya da yan ürün seçenekleri yer alıyor.

İŞTE 22–26 TEMMUZ HAFTASININ MENÜSÜ:

Pazartesi: Çorba, Et Sote, Pilav, Meyve

Salı: Çorba, Kuru Fasulye, Pilav, Salata

Çarşamba: Çorba, Kayseri Köfte, Pilav, Tatlı

Perşembe: Karnıyarık, Pilav, Cacık, Helva

Cuma: Çorba, Rosto Köfte, Pilav, Yoğurt

Kent Lokantası’nın sunduğu hizmetin, artan yaşam maliyetleri karşısında vatandaşlara önemli bir destek sağladığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.