Kırıkkale'de 19 Mayıs Coşkusu: Halk Koşusu Düzenlendi
Kırıkkale'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikler büyük bir coşkuyla kutlandı. Bu kapsamda gerçekleştirilen "Halk Koşusu" etkinliği, geniş katılımla renkli görüntülere sahne oldu.
Kırıkkale Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik için vatandaşlar, sabah saatlerinde Millet Bulvarı üzerindeki Tren Garı önünde toplandı. Koşu öncesinde öğrencilerin yaptığı gösteriler büyük beğeni topladı ve etkinliğe katılanlara keyifli anlar yaşattı.
8 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen halk koşusu, Belediye Başkanı Ahmet Önal'ın verdiği start ile başladı. Başkan Önal da vatandaşlarla birlikte koşarak etkinliğe katıldı. Etkinlikte bazı aileler çocuklarıyla birlikte koşarken, bazı vatandaşlar ise yürüyerek parkuru tamamladı.
BAŞKAN ÖNAL: "HER YAŞ GRUBUNDAN VATANDAŞLARIMIZ BURADA"
Belediye Başkanı Ahmet Önal, etkinliğe katılanların yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Her yaş grubundan vatandaşlarımız burada. Birinci olan arkadaşlarımız var, birinci bitiren arkadaşlarımız var. Bazı vatandaşlarımız da koşusuna devam ediyor. Ben de koşuda vatandaşlarımıza eşlik etme fırsatı buldum. Coşkuluyuz, mutluyuz, heyecanlıyız. Buradan bir kez daha büyük lider, asrın lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e saygılarımı, sevgilerimi, şükranlarımı sunuyorum" dedi.
VATANDAŞLAR MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ
Koşuya katılan İbrahim Durmuş, etkinliğin halkla bütünleşmenin ve birleşmenin adresi olduğunu belirterek organizasyonu çok beğendiğini söyledi. Ömer Faruk ise etkinliği düzenleyen Belediye Başkanı Ahmet Önal'a teşekkürlerini iletti.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.