Kırıkkale'de 10 dakikada bir elektrikler kesildi! Vatandaşlar tepkili

Kırıkkale'de 10 dakikada bir elektrikler kesildi! Vatandaşlar tepkili
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’de bazı mahallelerde gece saatlerinde 10’ar dakikalık aralıklarla sık sık elektrik kesintileri yaşandı. Aralıklı kesintiler vatandaşları tedirgin ederken, özellikle elektronik cihazlara zarar verebileceği endişesi dile getirildi.

Kırıkkale’de gece saatlerinde yaşanan ardışık elektrik kesintileri, vatandaşların tepkisine yol açtı. Özellikle bazı mahallelerde, 10 dakikalık aralıklarla tekrarlayan kısa süreli elektrik kesintileri, hem günlük yaşamı aksattı hem de elektronik cihazlara zarar verme ihtimali nedeniyle endişe yarattı.

ANİ KESİNTİLER CİHAZLARI TEHDİT EDİYOR!

Vatandaşlar, kesintilerin herhangi bir ön bilgilendirme olmaksızın gerçekleşmesine tepki gösterirken, elektrik dağıtımından sorumlu Enerjisa’ya sosyal medya üzerinden eleştiriler yöneltti. Birçok kişi, ani voltaj değişimlerinin televizyon, buzdolabı, modem ve bilgisayar gibi hassas elektronik cihazlarda arızalara yol açabileceğine dikkat çekti.

UYKU YOK, ELEKTRİK YOK!

Yahşihan ve Bahçelievler başta olmak üzere merkezdeki çeşitli mahallelerde yaşanan kesintilerin nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Arıza mı, bakım çalışması mı yoksa başka bir teknik sorun mu olduğu bilinmeyen bu kesintilerin, gece boyunca farklı saat dilimlerinde tekrar ettiği bildirildi.

Elektrik kesintilerinin gece saatlerinde olması bazı vatandaşların durumu geç fark etmesine neden olurken, tekrarlayan kesintiler nedeniyle gece uykusunun bölündüğünü söyleyenler de oldu.

Enerjisa’dan konuyla ilgili bir açıklama beklenirken, vatandaşlar kesintilerin tekrar etmemesi ve varsa teknik bir arıza hakkında bilgi verilmesini talep ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.