Kırıkkale Yeni Sendika Şube Başkanı Yüksel: "Hemşireler toplumun kalbinde atıyor"
12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Kırıkkale Yeni Sendika Şube Başkanı Savaş Yüksel, hemşirelerin sağlık sistemindeki hayati rolüne dikkat çekerek, onların daha iyi şartlarda çalışmaları için mücadelelerinin devam ettiğini vurguladı.
Yüksel, yaptığı açıklamada, hemşirelerin her gün büyük bir özveriyle çalıştığını ve hastalarına yalnızca sağlık değil, umut da verdiklerini belirtti. “Bugün, her türlü zorluğa göğüs geren, gece gündüz demeden çalışan, hastalarına yaşam kaynağı olan hemşirelerimizin günü,” diyen Yüksel, hemşirelerin sadece bir mesleği değil, insan hayatına dokunan kutsal bir görevi yerine getirdiğini ifade etti.
Yeni Sendika olarak, hemşirelerin ekonomik ve sosyal haklarının iyileştirilmesi için kararlılıkla çalıştıklarını dile getiren Yüksel, “Sağlık sisteminin en kıymetli emekçileri olan hemşirelerimizin daha iyi çalışma koşullarına sahip olması için mücadelemizi sürdürüyoruz. Hep birlikte daha güçlü, daha sağlıklı bir toplum inşa edeceğiz,” dedi.
Yüksel açıklamasını, “Elleriniz, kalbiniz ve emeklerinizle hayatlara dokunuyorsunuz. Sizler, toplumun kalbinde atıyorsunuz,” sözleriyle tamamladı.
Hemşireler Günü dolayısıyla yapılan bu anlamlı açıklama, sağlık emekçilerinin toplum nezdinde hak ettikleri değeri görmeleri açısından önemli bir farkındalık yarattı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.