Kırıkkale Yeni Sendika Şube Başkanı Yüksel: “Bu mirası yaşatmak en büyük sorumluluğumuz”

Kırıkkale Yeni Sendika Şube Başkanı Yüksel: “Bu mirası yaşatmak en büyük sorumluluğumuz”
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Yeni Sendika Şube Başkanı Savaş Yüksel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, 19 Mayıs’ın bağımsızlık meşalesinin yakıldığı ve milletin kaderini kendi ellerine aldığı anlamlı bir gün olduğunu vurguladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir açıklama yapan Yeni Sendika Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Yüksel, 19 Mayıs’ın sadece bir tarih değil, aynı zamanda bir milletin bağımsızlık yürüyüşünün simgesi olduğunu vurguladı.

Yüksel, yaptığı açıklamada, “19 Mayıs, bağımsızlık meşalesinin yakıldığı, milletimizin kaderini kendi ellerine aldığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesi, yalnızca bir başlangıç değil, bir milletin uyanışıdır,” ifadelerini kullandı.

19 Mayıs’ın inanç, kararlılık ve vatan sevgisinin sembolü olduğuna dikkat çeken Yüksel, sendika olarak bu tarihi mirasın yaşatılmasının ve emekçilerin hak mücadelesinin aynı azimle sürdürülmesinin kendileri için bir görev olduğunu belirtti.

Yeni Sendika olarak milli değerleri koruma ve çalışma hayatındaki adaletsizliklere karşı durma kararlılıklarını yineleyen Yüksel, “Bu kutlu mirası yaşatmak ve emekçilerimizin hak mücadelesini aynı kararlılıkla sürdürmek en büyük sorumluluğumuzdur,” dedi.

Savaş Yüksel açıklamasını, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz,” sözleriyle sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.