Kırıkkale Valisi Makas, Yenidünya Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti’ni kabul etti

Kırıkkale Valisi Makas, Yenidünya Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti’ni kabul etti
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Yenidünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Yenidünya Vakfı Kırıkkale Şube Başkanı Muhammet Uç ve İlim Yayma Cemiyeti Kırıkkale Şube Başkanı Doç. Dr. Adem Yıldırım ile yönetimlerini makamında kabul etti.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Yenidünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Yenidünya Vakfı Kırıkkale Şube Başkanı Muhammet Uç, İlim Yayma Cemiyeti Kırıkkale Şube Başkanı Doç. Dr. Adem Yıldırım ve yönetimini makamında kabul etti.

Ziyarette, vakıf ve cemiyet yöneticileri ile bir süre sohbet eden Vali Makas, misafirlerine Kırıkkale'ye yönelik gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri ve eğitim alanındaki katkıları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Vali Makas, bu tür sivil toplum kuruluşlarının toplumsal gelişime önemli katkılar sunduğunu belirterek, ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Yenidünya Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti'nin, Kırıkkale’deki eğitim faaliyetlerini ve sosyal projelerini desteklemesi, şehirdeki gençlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlemesi takdirle karşılandı. Toplantının sonunda, Vali Makas, vakıf ve cemiyet yöneticilerinin projelerine her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaret, Kırıkkale'nin toplumsal gelişimine katkı sağlayan önemli bir adım olarak kayda geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.