Kırıkkale Valisi Makas, misafirlerini ağırladı

Kırıkkale Valisi Makas, misafirlerini ağırladı
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, makamında çeşitli ziyaretçileri ağırladı.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, çeşitli kurum ve kişilerin ziyaretleriyle dolu bir günü makamında geçirdi. Gerçekleşen ziyaretler kapsamında birçok önemli isim Vali Makas’ı ziyaret ederek görüşme fırsatı buldu.

vali2.jpg

Balışeyh Kaymakamı Ali Kaan Tunçer, sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Bahşılı İl Genel Meclis Üyesi Güner Taş, AK Parti Bahşılı İlçe Başkanı Süleyman Gündoğdu ve Haydar Gülçimen’in yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Başmüşaviri Yunus Yaylacı da Vali Makas’ı makamında ziyaret edenler arasında yer aldı.

vali3.jpg

Ayrıca Kırıkkale Belediyesi personeli Tevfik Yaylacı ile Yahşihan Belediyesi personeli Mümin Aytaç ve Merve Aytaç, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Kırıkkale birincisi ve Türkiye genelinde 10’uncu olan Melih Nazif Gökgöz ve ailesi, DEK Koleji Kurucusu Taki Kaplan ve beraberindeki heyet de ziyaretçiler arasındaydı.

vali4.jpg

Delice ilçesi Çongar Köyü Muhtarı Hıdır Uçakkuş ve beraberindeki heyet ile vatandaş Okan Fırat da Vali Makas ile bir araya geldi.

vali5.jpg

Vali Mehmet Makas, misafirleriyle samimi bir ortamda görüşerek ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

vali6.jpg

vali7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.