Kırıkkale Valisi Makas, misafirlerini ağırladı
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, çeşitli kurum ve kişilerin ziyaretleriyle dolu bir günü makamında geçirdi. Gerçekleşen ziyaretler kapsamında birçok önemli isim Vali Makas’ı ziyaret ederek görüşme fırsatı buldu.

Balışeyh Kaymakamı Ali Kaan Tunçer, sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Bahşılı İl Genel Meclis Üyesi Güner Taş, AK Parti Bahşılı İlçe Başkanı Süleyman Gündoğdu ve Haydar Gülçimen’in yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Başmüşaviri Yunus Yaylacı da Vali Makas’ı makamında ziyaret edenler arasında yer aldı.

Ayrıca Kırıkkale Belediyesi personeli Tevfik Yaylacı ile Yahşihan Belediyesi personeli Mümin Aytaç ve Merve Aytaç, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Kırıkkale birincisi ve Türkiye genelinde 10’uncu olan Melih Nazif Gökgöz ve ailesi, DEK Koleji Kurucusu Taki Kaplan ve beraberindeki heyet de ziyaretçiler arasındaydı.

Delice ilçesi Çongar Köyü Muhtarı Hıdır Uçakkuş ve beraberindeki heyet ile vatandaş Okan Fırat da Vali Makas ile bir araya geldi.

Vali Mehmet Makas, misafirleriyle samimi bir ortamda görüşerek ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.