Kırıkkaleli şef Şipal, Atatürk’ün sevdiği yemekleri pişirdi
Türkiye’de festival ve Gastronomi eğitim alanında ilden ile gezen Kırıkkaleli şef Hüseyin Şipal, gittiği Afyonkarahisar gastronomi Festivalinde Atatürk’ün sevdiği yemekleri pişirerek harikalar yarattı.
Kırıkkale’nin simalarından ünlü Gastronomi şefi Hüseyin Şipal, UNESCO lezzet kentlerinden Afyonkarahisar’da düzenlen Gastronomi Festivaline katıldı. Anadolu Profesyonel Şefler Birliği Başkanı ve Kırıkkale’yi temsilen katıldığı festivalde üç süresince şef Ahmet Dilsizoğlu, şef Yakup Kartal, şef Zehra İbar şef Levent Kaynak, şef Doğukan Bayasen ile birlikte Atatürk’ün sevdiği yemekleri pişiren şef Şipal, hazırlanan Workshopları davetlilere sergiledi. Yerli ve yabancı turistlerin katıldığı, şeflerin hünerlerinin de sergilendiği festivalde, şef Şipal ayrıca şef Levent Kaynak’ın desteği ile misafirlere Balıkesir Savaştepe SEFERBERLİK ÇÖREĞİ ve ZEYTİNYAĞLI ENGİNAR ikramında bulundu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.