Kırıkkale protokolü valilikte buluştu

Kırıkkale protokolü valilikte buluştu
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, çeşitli kurum ve kuruluş temsilcilerini makamında kabul etti.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, çeşitli kurum ve kuruluş temsilcilerini makamında kabul etti. Gerçekleşen ziyaretlerde, ilin yöneticileri ve sivil toplum temsilcileri Vali Makas ile bir araya gelerek çeşitli konularda istişarede bulundu.

vali1.jpg

Ziyaret kapsamında Vali Makas, Bahşılı Kaymakamı Fidan Bozkır, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Doğan, TÜGVA Kırıkkale İl Temsilcisi Mesut Albayrak ve Genç Memur Sen Başkanı İbrahim Çelikel’i makamında ağırladı. Ayrıca Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca ve yönetim kurulu üyeleri ile Muharip Gaziler Derneği Ankara Temsilcisi Erkan Çetin ve iş insanı Çağrı Oktay da Vali Makas’a ziyarette bulunan isimler arasında yer aldı.

vali2.jpg

Ziyaretçilerle bir süre görüşen Vali Makas, misafirperverliği ile dikkat çekerken, nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

vali3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.