Kırıkkale-Kırşehir yolunda can pazarı: 2 yaralı

Kırıkkale-Kırşehir yolunda can pazarı: 2 yaralı
 İnternet Editörü
Kırıkkale-Kırşehir kara yolunda yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde kontrolden çıkan otomobil takla attı. Hurdaya dönen araçtaki 2 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kırıkkale-Kırşehir D765 kara yolunun 32. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, yağışlı hava ve kaygan zemin facianın eşiğinden dönülmesine neden oldu. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak durabildi.

OTOMOBİL YAĞIŞIN ETKİSİYLE SAVRULDU

Kazada, İ.K. idaresindeki 26 TF 023 plakalı Opel marka otomobil, aniden bastıran yağmurun yolu kayganlaştırmasıyla yoldan çıktı. Savrulan araç, takla atarak şarampol kenarında durabildi. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

kirsehir-yolu-kaza

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Araç içerisinde bulunan sürücü İ.K. ve yolcu H.K., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralılar hakkında hastane yetkilileri şu bilgiyi paylaştı:

"Hastaneye kaldırılan İ.K. ve H.K. isimli vatandaşlarımıza gerekli tıbbi müdahaleler hızla yapılmıştır. Yapılan tetkikler sonucunda her iki yaralının da genel sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilmiştir."

TRAFİK EKİPLERİNDEN YAĞIŞ UYARISI

Kaza sonrası hurdaya dönen otomobil, çekici yardımıyla otoparka çekilirken, trafik ekipleri güzergah üzerinde incelemelerde bulundu. Ekipler, özellikle yağışlı havalarda artan kaygan zemin riskine karşı sürücüleri hız limitlerine uymaları ve takip mesafesini korumaları konusunda uyardı. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.