Kırıkkale Keskin’de akıllı şehirler için ortak adımlar
Yayınlanma:
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı heyeti, Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger’i ziyaret ederek Akıllı Şehirler Projesi kapsamında bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde, Akıllı Şehirler Projesi kapsamında önemli bir ziyaret ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Akın Bey, Daire Başkanı Yıldırım Bey, Şube Müdürü Bestami Bey ve beraberlerindeki bakanlık heyeti, Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen toplantıda, Akıllı Şehirler Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapılırken, yerel yönetimle iş birliği çerçevesinde değerlendirmelerde bulunuldu.
Başkan Cönger, nazik ziyaretleri ve katkıları dolayısıyla bakanlık heyetine teşekkür etti.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.