Kırıkkale Irmak Mahallesi’ne sağlık ve altyapı yatırımı müjdesi

Kırıkkale Irmak Mahallesi’ne sağlık ve altyapı yatırımı müjdesi
 İnternet Editörü
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Irmak Mahallesi’nde sağlık ve altyapı yatırımları müjdesi verdi. Mahalleye Aile Hekimliği ve 112 Acil Servis birimi kazandırılacak.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Irmak Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Kaplan, mahalleye yönelik sağlık yatırımları kapsamında Aile Hekimliği ve 112 Acil Servis biriminin yatırım programına alındığını müjdeledi.

rmak1.webp

Sağlık alanındaki bu yatırımların bölgenin hizmet kalitesini artıracağını belirten Kaplan, ayrıca mahallede eksikliği hissedilen bay ve bayan taziye evlerinin tamamlanması için çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

rmak2.webp

Irmak Mahallesi sakinlerinin içme suyu, yol ve kanalizasyon gibi altyapı taleplerinin de ilgili kurumlarla koordineli şekilde çözüme kavuşturulduğunu vurgulayan Kaplan, “Irmak Mahallemize hayırlı olsun. Kırıkkale’mizin her noktasına hizmet götürmeye kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

rmak3.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.