Kırıkkale FK, sezonu beraberlikle açtı: İlk Yarıda gol çıkmadı

Kırıkkale FK, sezonu beraberlikle açtı: İlk Yarıda gol çıkmadı
 İnternet Editörü
Türkiye 3. Lig 2. Grup’ta 2025-2026 sezonunun ilk haftasında Kırıkkale Futbol Kulübü, kendi sahasında Arğı1970 Spor’u konuk etti. Taraftarının da desteğiyle sezona galibiyetle başlamak isteyen Kırıkkale FK, ilk yarıyı 0-0’lık eşitlikle tamamladı.

Kırıkkale Başpınar Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk düdüğüyle birlikte iki ekip de kontrollü bir oyun sergilerken, zaman zaman etkili ataklarla rakip kalede gol aradı. Ancak hem Kırıkkale FK'nın hem de konuk ekip Arğı1970 Spor’un geliştirdiği pozisyonlar, savunmaların ve kalecilerin başarılı müdahaleleriyle sonuçsuz kaldı.

İlk 45 dakikada iki takım da kontrollü oyun anlayışını bozmadı ve gol sesi çıkmadı. Taraftarın heyecanla izlediği karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı. Maçın ikinci yarısında takımların skor arayışını sürdürmesi bekleniyor. Teknik direktörlerin hamleleri ve oyuncu değişiklikleri maçın kaderini belirleyecek gibi görünüyor. Kırıkkale FK, sahasında oynadığı sezonun ilk maçında puan ya da puanlar alarak lige iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.