Kırıkkale FK, Ligin ilk maçına hazır

Kırıkkale FK, Ligin ilk maçına hazır
 İnternet Editörü
Türkiye Futbol Federasyonu takvimine göre Kırıkkale FK, ligin ilk resmi maçına hazırlanıyor. Takım, saat 15.00’te Başpınar Stadyumu’nda gerçekleşecek karşılaşma için sahaya çıktı. Kırıkkale FK futbolcuları, maç öncesinde ısınma hareketleriyle ter atıyor.

Ligin açılış maçında galibiyet hedefleyen Kırıkkale FK, taraftarlarının desteğini arkasına alarak sahada ter döküyor. Maçta görev yapacak hakemler de netleşti. Karşılaşmanın başhakemi Berkay Yavuz olacak. Yardımcı hakem olarak Burak Yanardağ, Ömer Faruk Topçu ve Mustafa Alperen Şenol görev yapacak. Hakem heyetinin yanı sıra gözlemci Mustafa Kaygısız ile temsilciler Fatih Babagiray ve Metin Demirci de maçta yer alacak.

takim.jpg

Kırıkkale futbol severler, takımın güçlü performansıyla sezona iyi bir başlangıç yapmasını umut ediyor. İlk düdük çaldığında heyecan dorukta olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.