Kırıkkale dönüş trafiğinde kilit nokta oldu
Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, dönüş yolculuğuna geçen vatandaşlar Türkiye’nin önemli geçiş güzergahlarından biri olan Kırıkkale’de yoğunluk oluşturdu.
Kırıkkale-Ankara D200 kara yolunda öğle saatlerinden itibaren artan araç trafiği dikkat çekerken, bölgedeki yoğunluk dron ile havadan da görüntülendi. 43 ilin karayolu bağlantı noktasında bulunan ve "kilit kavşak" olarak anılan şehirde, trafik akışının düzenli seyretmesi için emniyet ve jandarma ekipleri sahaya indi.

Kavşaklarda görev alan ekipler hem trafik akışını yönlendirdi hem de uygulama noktalarında sürücülere yönelik denetim yaptı. Sürücüler, trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.
Trafik yoğunluğunun gece geç saatlere kadar sürmesi bekleniyor. Yetkililer, dönüş yolculuğuna çıkan vatandaşlara dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.