Kırıkkale ASKON, Jandarma’nın fedakârlığını unutmadı

Kırıkkale ASKON, Jandarma’nın fedakârlığını unutmadı
 Yazı İşleri Müdürü
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik ve Başkan Yardımcısı Fatih Çidem, Jandarma Teşkilatı’nın 186. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kırıkkale İl Jandarma Komutanı Hasan Acar’ı ziyaret etti.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik ve Başkan Yardımcısı Fatih Çidem, Jandarma Teşkilatı’nın 186. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Kırıkkale İl Jandarma Komutanı Hasan Acar’ı ziyaret etti. Ziyaret, Jandarma Teşkilatı’nın milletin huzur ve güvenliği için yürüttüğü özverili çalışmalara duyulan saygı ve takdiri göstermek amacıyla gerçekleştirildi.

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı’nda gerçekleşen görüşmede, ASKON yöneticileri, jandarma personelinin vatandaşların can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden büyük fedakârlıklarla görev yaptığını vurguladı. Başkan Savaş Geyik, “Milletimizin güvenliği için görev başında olan Jandarma Teşkilatımızın 186. yılını kutluyor, bundan sonraki hizmetlerinde başarılar diliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Ziyarette ayrıca, Jandarma Komutanı Hasan Acar da ASKON’un anlamlı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşkilat olarak halkın güvenliği için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

ASKON Kırıkkale Şubesi’nin Jandarma Teşkilatı’na olan destek ve teşekkür mesajlarıyla tamamlanan ziyaret, samimi sohbet ve iyi dileklerin paylaşılmasıyla son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.