Keskin’de Esnaf ve Belediye el ele! Başkan Cönger: "Esnafımız ilçemizin bel kemiğidir"

Keskin’de Esnaf ve Belediye el ele! Başkan Cönger: "Esnafımız ilçemizin bel kemiğidir"
 Yazı İşleri Müdürü
Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, ilçenin ekonomik dinamiklerini temsil eden Esnaf ve Sanatkârlar Odası heyetini makamında ağırladı. Görüşmede "birlik ve beraberlik" mesajı ön plana çıktı.

Kırıkkale’nin tarihi ilçesi Keskin’de, yerel yönetim ile sivil toplum kuruluşları arasındaki diyalog güçlenmeye devam ediyor. Keskin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turan Sarıyar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ekmel Cönger’e nezaket ziyaretinde bulundu.

conger1

"ESNAFIMIZ İLÇEMİZİN BEL KEMİĞİDİR"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cönger, görüşme sonrası yaptığı açıklamada esnafın yerel ekonomideki kritik rolüne dikkat çekti. Cönger, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Keskin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Turan Sarıyar ve değerli Yönetim Kurulu Üyelerine gerçekleştirdikleri nazik ziyaret dolayısıyla teşekkür ediyorum."

conger2​​​​​​​

ORTAK AKIL VURGUSU

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Keskin esnafının genel durumu, yerel ticareti canlandırmaya yönelik projeler ve belediye ile oda arasındaki koordinasyon konularının ele alındığı öğrenildi. Başkan Cönger, ilçenin kalkınması için "ortak akıl" ile hareket etmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.