Keskin Esnaf Odasından Kaymakam Kayatürk’e ziyaret
Keskin Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda gerçekleşen seçimlerin ardından başkanlık koltuğuna oturan Turan Sarıyar, ayağının tozuyla protokol ziyaretlerine başladı. Başkan Sarıyar ve beraberindeki yeni yönetim kurulu üyeleri, Keskin Kaymakamı İlhan Kayatürk’ü makamında ziyaret ederek ilçenin ticari geleceğine dair önemli mesajlar verdi.
MASADA ESNAFIN GELECEĞİ VARDI
Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Keskin esnafının ekonomik durumu ve ilçedeki ticari hayatın canlandırılmasına yönelik atılacak adımlar öncelikli gündem maddesiydi. Ziyaret kapsamında şu başlıklar öne çıktı:
Mevcut Durum Analizi: İlçe esnafının yaşadığı temel sorunlar ve piyasa hareketliliği değerlendirildi.
Gelecek Projeleri: Yeni yönetimin önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladığı vizyon projeler Kaymakam Kayatürk ile paylaşıldı.

İş Birliği Vurgusu: Esnafın taleplerinin hızlı çözüme kavuşması için kurumlar arası koordinasyonun artırılması kararlaştırıldı.
"Birlikte Güçlüyüz" Mesajı Ziyaret sırasında, esnaf ve sanatkârların bir ilçenin "can damarı" olduğu vurgulanırken; yerel yönetim ile meslek odasının uyum içinde çalışmasının Keskin’in kalkınmasına doğrudan katkı sağlayacağı ifade edildi.
KAYMAKAMLIKTAN TEŞEKKÜR
Keskin Kaymakamlığı, sosyal medya ve resmi kanallar üzerinden yaptığı açıklamada; nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Turan Sarıyar ve ekibine teşekkür ederek, yeni görev dönemlerinde kendilerine başarılar diledi.
Yeni yönetimin, önümüzdeki günlerde esnaf ziyaretlerine devam ederek talepleri yerinde dinlemesi bekleniyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.