Keskin Belediye Başkanı Cönger, KIŞYADER’i ağırladı

Keskin Belediye Başkanı Cönger, KIŞYADER’i ağırladı
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Şair ve Yazarlar Derneği (KIŞYADER) Başkanı Ahmet Erdal ve üyeler Murat Ulukaya ile Semanur Silsüpür, Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger’i makamında ziyaret etti.

Kırıkkale Şair ve Yazarlar Derneği (KIŞYADER) Başkanı Ahmet Erdal, dernek üyeleri Murat Ulukaya ve Semanur Silsüpür ile birlikte Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger’i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede kültür, sanat ve edebiyat üzerine verimli fikir alışverişlerinde bulunuldu.

conger1.webp

Ziyaret sırasında KIŞYADER heyeti, derneğin yürüttüğü çalışmalar hakkında Başkan Cönger’e detaylı bilgi sundu. Aynı zamanda sanata ve edebiyata verdiği desteklerden dolayı Cönger’e teşekkür eden heyet, yeni projelerini de paylaşarak, Keskin’de hayata geçirilebilecek kültürel etkinlikler ve sanatsal iş birlikleri üzerine önerilerde bulundu.

conger2.webp

Belediye Başkanı Ekmel Cönger, KIŞYADER’in faaliyetlerini memnuniyetle karşıladığını belirterek, ilçede kültür ve sanat alanında yapılacak her türlü çalışmanın destekçisi olacaklarını vurguladı. Cönger, “Sanat ve sanatçının yanındayız. Bu tür girişimler ilçemizin kültürel zenginliğini artıracak, sosyal yapısını güçlendirecektir” dedi.

conger3.webp

Nazik ziyaretleri ve takdim ettikleri hediyeler için KIŞYADER üyelerine teşekkür eden Başkan Cönger, bu tür iş birliklerinin Keskin’in kültürel gelişimi açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerle ve gelecekte yapılabilecek ortak projelerin temennileriyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.