Kaymakam Kayatürk başkanlığında stratejik toplantı

Kaymakam Kayatürk başkanlığında stratejik toplantı
 Muhabir
Keskin ilçesinde, yerel kalkınmayı hızlandırmak ve ilçenin sosyal dokusunu güçlendirmek amacıyla kurulan Proje Ofisi, Kaymakam İlhan Kayatürk başkanlığında kritik bir toplantı gerçekleştirdi.

Keskin Kaymakamlığı toplantı salonunda bir araya gelen heyete, Kaymakam İlhan Kayatürk başkanlık etti. Toplantıya ilçe kurum müdürleri ve proje ofisinin kurum temsilcileri katılım sağladı. İlçenin potansiyelini harekete geçirmeyi hedefleyen görüşmede, kısa ve uzun vadeli yatırım planları masaya yatırıldı.tolpt

KALKINMA ODAKLI STRATEJİLER BELİRLENDİ

Toplantının ana gündem maddesini, Keskin’in ekonomik ve sosyal refahını artıracak stratejik adımlar oluşturdu. İlçe genelinde yürütülebilecek çalışmaların kapsamlı bir şekilde ele alındığı oturumda, özellikle şu başlıklar ön plana çıktı:

  • Eğitim ve Kültür: Gençlerin gelişimine katkı sunacak yeni eğitim alanları ve kültürel mirasın korunması.

  • Sosyal Projeler: Toplumsal dayanışmayı artıracak ve dezavantajlı gruplara destek olacak girişimler.

  • Çözüm Önerileri: Mevcut ihtiyaçların tespiti ve bürokratik engellerin aşılması için geliştirilen yeni formüller.

KURUMLAR ARASI "TAM KOORDİNASYON" MESAJI

Kaymakam İlhan Kayatürk, toplantıda yaptığı konuşmada kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti. Projelerin kağıt üzerinde kalmaması ve sahada verimli bir şekilde uygulanabilmesi için tüm birimlerin "ortak akıl" prensibiyle hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Toplantı sonunda, proje üretim sürecinin hızlandırılması ve mevcut dosyaların takibi konusunda fikir birliğine varıldı. Keskin halkına doğrudan fayda sağlayacak projelerin, önümüzdeki günlerde netleşerek kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.