Kaplan: "Ramazan Bayramı, sevgi ve hoşgörünün güçlendiği zaman"

Kaplan: "Ramazan Bayramı, sevgi ve hoşgörünün güçlendiği zaman"
 Yazı İşleri Müdürü
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemine vurgu yaptı.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemine dikkat çekti. Kaplan, mübarek Ramazan ayı boyunca oruç ve dualarla gönüllerin arındığını, bayramda ise bu coşkunun hep birlikte yaşandığını vurguladı.

Bayramların sadece takvimde yer alan özel günler olmadığını belirten Kaplan, “Bayramlar, gönüllerin birleştiği, kırgınlıkların unutulduğu, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu en kıymetli zamanlardır. Bu bayramda da büyüklerimizin hayır dualarını alalım, küçüklerimizi sevindirelim, uzakları yakın edelim ve ihtiyaç sahiplerini unutmayalım” ifadelerini kullandı.

Kaplan, bayramın sadece bir araya gelmek değil, gönülleri buluşturmak, sevgiyi paylaşmak ve kardeşliği güçlendirmek olduğunu söyledi. Ayrıca, hayatın yoğun temposunda unuttuğumuz değerleri hatırlamamız gerektiğine dikkat çekerek, bir selamın, tebessümün ve dostluğun ne kadar kıymetli olduğunun altını çizdi.

Milletvekili Kaplan, mesajını şu şekilde tamamladı: “Ramazan Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve esenlik içinde nice bayramlara ulaşmanızı diliyorum. Bayramın ruhunu en güzel şekilde yaşamanız temennisiyle, Ramazan Bayramınız mübarek olsun!”

Mustafa Kaplan, bayramın tüm Kırıkkale halkına ve Türkiye’ye sevgi, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum