Kalecik ve Kırıkkale eğitim camiasının acı kaybı: Mahmut Durak vefat etti
1950 doğumlu, 76 yaşındaki Kalecikli emekli öğretmen Mahmut Durak’ın vefat haberi, eğitim camiasını, öğrencilerini ve sevenlerini derin bir yasa boğdu. Mütevazı kişiliği, mesleğine olan bağlılığı ve eğitime sunduğu değerli katkılarla tanınan Durak, arkasında sayısız güzel anı ve yetiştirdiği nesiller bıraktı.
ATATÜRK İLKOKULU'NDA YÜZLERCE ÖĞRENCİ YETİŞTİRMİŞTİ
Meslek hayatının önemli bir bölümünü Atatürk İlkokulu bünyesinde geçiren ve burada yüzlerce öğrenciyi geleceğe hazırlayan emektar öğretmen Mahmut Durak, gerek meslektaşları gerekse veliler ve öğrencileri tarafından çok sevilen bir eğitimci olarak hafızalarda yer edindi.
CENAZE NAMAZI 2 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNÜ KALECİK'TE KILINACAK
Merhum Mahmut Durak’ın cenaze programı ve taziye adresi ailesi tarafından açıklandı:
-
Cenaze Vakti ve Yeri: Merhumun cenazesi, 2 Eylül 2026 Çarşamba günü öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından memleketi Kalecik'te dualar eşliğinde aile kabristanına defnedilecek.
-
Taziye Adresi: Tepebaşı Mahallesi, Köprüler Caddesi, Atılgan Apartmanı No: 41/3 (Taziyeler burada kabul edilecektir).
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.