İyilik tohumları bu kez Kırıkkale’de yeşerdi
Ankara’da güvenlik görevlisi olarak çalıştığı AŞTİ’den ayrıldıktan sonra kurduğu Ankara Abisi İyilik Derneği ile yüzlerce ihtiyaç sahibine ulaşan Yasin Oyanık, bu defa Kırıkkale’de gündeme geldi. Tarlada tanıştığı Şanlıurfalı mevsimlik tarım işçisi bir aileyle güçlü bir bağ kuran Oyanık, özellikle kız çocuklarının eğitimine destek sözüyle takdir topladı.
“Sanki kendi kızlarım” diyerek duygularını dile getiren Oyanık, hem maddi hem de manevi anlamda bu çocukların yanında olacaklarını vurguladı. Ailenin babası ve amcasının da kızların eğitimine verdiği önem dikkat çekerken, Oyanık “Önce Allah, sonra siz şahit olun; bu kızlarımızı yalnız bırakmayacağız” diyerek kararlılığını ortaya koydu.
Yasin Oyanık, dernek aracılığıyla kız çocuklarının eğitim hayatı boyunca burs sağlayacaklarını ve onların geleceklerine güvenle bakabilmeleri için gereken tüm desteği sunacaklarını ifade etti.
Derneği aracılığıyla doğmamış bebeklerden üniversite öğrencilerine kadar birçok ihtiyaç sahibine ulaşan Oyanık, her geçen gün daha fazla insanın hayatına dokunmaya devam ediyor. “Ankara Abisi” olarak tanınan Oyanık’ın hikâyesi, iyiliğin sınır tanımadığını bir kez daha gösterdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.