İki vali Kırıkkale’de bir araya geldi: Şeref Defteri imzalandı
Ordu Valisi Muammer Erol, Kırıkkale Valisi H. Engin Sarıibrahim’e ziyarette bulundu. Kırıkkale Valiliği tarafından paylaşılan bilgilere göre ziyaret, valilik makamında gerçekleştirildi.
Ziyaret kapsamında iki ilin valisi bir araya gelirken, görüşmede Kırıkkale Vali Yardımcısı Emre Kazanasmaz da yer aldı. Ziyarete ilişkin Valilik tarafından yapılan paylaşımda, Erol’un nazik ziyaretinden dolayı teşekkür edildi.
KIRIKKALE VALİSİ SARIİBRAHİM, ORDU VALİSİ EROL’U KABUL ETTİ
Ordu Valisi Muammer Erol’un Kırıkkale Valiliği’ne gerçekleştirdiği ziyarette ev sahibi Vali H. Engin Sarıibrahim oldu. İki vali, valilik makamında bir süre görüşerek ziyaret kapsamında bir araya geldi.
Kırıkkale Valiliği açıklamasında görüşmenin ayrıntılarına ilişkin ayrıca bir bilgi paylaşılmadı. Açıklamada, ziyaretin gerçekleştiği ve tarafların valilik makamında bir süre görüştüğü belirtildi.
VALİLİK ŞEREF DEFTERİ’NE İMZA ATTI
Muammer Erol, Kırıkkale Valiliği’ne gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Şeref Defteri’nin imzalanmasının ardından Erol, Vali Sarıibrahim ve Vali Yardımcısı Emre Kazanasmaz ile görüşmeye geçti.
Ziyaretin bu bölümü, Kırıkkale Valiliği'nin paylaşımında fotoğraflarla da kamuoyuna aktarıldı. Görüşme, valilik makamında gerçekleştirildi.
SARIİBRAHİM VE EROL BİR SÜRE GÖRÜŞTÜ
Valilik makamındaki görüşmede H. Engin Sarıibrahim, Muammer Erol ve Emre Kazanasmaz bir araya geldi. Kırıkkale Valiliği'nin açıklamasında görüşmenin süresine veya ele alınan konulara ilişkin ayrıntılı bilgi verilmedi.
Bu nedenle ziyaretin gündemine ilişkin kamuoyuna açıklanan bilgiler, makam görüşmesi ve Şeref Defteri'nin imzalanmasıyla sınırlı kaldı. Ziyaretin ardından taraflar karşılıklı olarak iyi dileklerini iletti.
KIRIKKALE VALİLİĞİ’NDEN TEŞEKKÜR
Kırıkkale Valiliği, Ordu Valisi Muammer Erol’un ziyaretine ilişkin paylaşımında konuğa teşekkür etti. Valilik açıklamasında Erol’a çalışmalarında başarı dileğinde bulunuldu.
Kırıkkale Valiliği'nin mesajında şu ifadeler yer aldı: “Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” Açıklamada ziyaretin karşılıklı iyi niyet ve nezaket çerçevesinde gerçekleştiği aktarıldı.
Ziyaret, Ordu Valisi Muammer Erol’un Kırıkkale Valisi H. Engin Sarıibrahim ile bir araya gelmesi ve Valilik Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından sona erdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.