Hizmet anlayışı değişti, Hanımeli’ne talep arttı

Hizmet anlayışı değişti, Hanımeli’ne talep arttı

Talebi karşılamak için yufka ve bazlama Halk Ekmek Fabrikası'na kaydırılıyor: Çalışanlarını ev hanımlarının oluşturduğu Etimesgut Belediyesi...

Talebi karşılamak için yufka ve bazlama Halk Ekmek Fabrikası'na kaydırılıyor: Çalışanlarını ev hanımlarının oluşturduğu Etimesgut Belediyesi Hanımeli Üretim Merkezi'ne ilgi her geçen gün artıyor. Talebi karşılamak için üretim miktarını artıran Etimesgut Belediyesi, Hanımeller'deki yufka ve bazlama üretimlerini Halk Ekmek Fabrikası'na kaydırmayı planlıyor. Yufka ve bazlamanın Halk Ekmek Fabrikası'nda üretilmesiyle birlikte, Hanımeli Üretim Merkezi'nin mantı, baklava, börek gibi diğer ürünlere yoğunlaşması hedefleniyor. ÜRETİMDE BÜYÜK ARTIŞ Hanımeli Üretim Merkezi'nde, kalitenin artmasıyla birlikte üretimde de büyük artış yaşandı. 1 ay öncesine kadar günlük 22 kilogram mantı üretimi gerçekleştirilirken, bu miktar 38 kilograma çıktı. Aynı artışlar bazlama üretiminde de gözlenirken, bazlama üretimi 560 paketten 730 pakete yükseldi. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Hanımeli Üretim Merkezi'nde ev hanımlarının çalışarak, üretime ve aile bütçelerine katkı sağladıklarını belirterek, üretim kapasitesinin artırılması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.