Hacılar’da gönül köprüleri kandil simidiyle kuruldu!

Hacılar’da gönül köprüleri kandil simidiyle kuruldu!
 Yazı İşleri Müdürü
Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan, Regaip Kandili vesilesiyle ilçe sakinleriyle bir araya gelerek kandil geleneğini sürdürdü.

Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan, Üç Ayların müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlarla bir araya gelerek kandil geleneğini yaşattı. Belediye ekipleriyle birlikte ilçenin farklı noktalarında gerçekleştirilen etkinlikte, hemşehrilerine kandil simidi ve yeni yıl takvimi hediye eden Başkan Erdoğan, vatandaşların mübarek gecesini tebrik etti.

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN"

Geleneksel değerlerin korunmasına ve sosyal dayanışmaya büyük önem veren Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada manevi günlerin birleştirici gücüne dikkat çekti. Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Regaip Kandili vesilesiyle kandil simitlerimizi ve yeni yıl takvimlerimizi hemşehrilerimizle paylaştık. Bu mübarek gecenin; birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini diliyoruz. Kandilimiz mübarek olsun."

Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Belediye binası önünde ve ilçenin işlek noktalarında kurulan stantlarda gerçekleştirilen dağıtımlarda, Başkan Erdoğan vatandaşlarla tek tek sohbet ederek taleplerini dinledi. Kandil simidi ikramından duydukları memnuniyeti dile getiren Hacılar halkı, nazik düşüncesinden dolayı Başkan Erdoğan’a teşekkürlerini iletti.

Gecenin manevi atmosferine uygun şekilde gerçekleştirilen bu etkinlik, ilçede birlik ve beraberlik rüzgarları estirirken, belediyenin hazırladığı 2025 yılı takvimleri de vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.