Hacılar Belediyesi, emekli çalışanlarına vefa gösterdi

Hacılar Belediyesi, emekli çalışanlarına vefa gösterdi
 Muhabir
Kırıkkale’nin Hacılar beldesinde, Hacılar Belediyesi, emekli olan memur ve kadrolu işçilere veda yemeği düzenledi. Belediye Başkanı Osman Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, emekli personele teşekkür plaketi ve hediyeler takdim edildi.

Kırıkkale’nin Hacılar beldesinde, Hacılar Belediyesi tarafından emekli olan memur ve kadrolu işçilere anlamlı bir veda yemeği düzenlendi. Belediye Başkanı Osman Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik, samimi bir atmosferde geçti. Emekli personele, hizmetleri için teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

veda1.webp

Başkan Erdoğan, emekli olan çalışanlara hitaben yaptığı konuşmada, "Sizler yıllar boyunca Hacılar’a değerli katkılarda bulundunuz. Bu uzun süreçteki emekleriniz, beldemizin gelişmesine büyük katkı sağladı. Emeklilik hayatınızın sağlıklı ve huzurlu geçmesini temenni ediyorum," dedi. Yemeğin en anlamlı anlarından biri de, emekli personelin belediye ve beldeye sunduğu hizmetlerin anılarla birlikte yad edilmesiydi. Musa Tuncel, Yasin Özer, İsmail Cantürk, Dursun Alakuş, Mustafa Gündoğdu, Hasan Güler, Mehmet Bodur ve Erol Durmaz’a, emekliliklerinin ardından yeni yaşamlarında başarılar ve sağlık dilekleri iletildi.

veda2.webp

Belediye yönetimi, etkinlik boyunca, emeklilerin bundan sonra da her zaman yanlarında olacağını ve belediyenin kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, çalışanlarına olan vefalarını bir kez daha gösterdi. Belediye Başkanı Osman Erdoğan, "Sizlerle geçirdiğimiz bu yıllar, bizim için çok kıymetli. Her birinizin katkısı unutulmaz. Bundan sonra da her zaman destek olmaya devam edeceğiz," şeklinde konuştu. Etkinlik, Hacılar Belediyesi’nin personelinin özverili çalışmalarına olan minnettarlığını ve emeklilik dönemlerinde de onlara duyduğu saygıyı bir kez daha gösterdi.

vedaa.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.