Green Life Giyim Mağazası Kırıkkale’de açıldı
Kırıkkale’de kendi ürettikleri ürünleri ‘İmalattan halka’ sloganı ile vatandaşların hizmetine sunan Green Life Giyim Mağazası açıldı. Yenidoğan Mahallesi Zafer Caddesi Özlük Apartmanı altında hizmete giren Green Life Giyim Mağazasının açılışına Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Tonga ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AÇILIŞI ÖNAL CEBECİ VE TONGA YAPTI
Green Life Giyim Mağazasının açılış kurdelesini Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Tonga ve İşletme Sahibi Serpil Cellek yaptı. Açılışta konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, “Green Life Giyim Mağazamız hem şehrimize hem de vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Serpil hanıma hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ise, “Çık güzel bir giyim mağazası olmuş. Ürünler kaliteli ve şık. Serpil hanımı tebrik ediyorum. Kendi ürettikleri ürünleri halk ile buluşturuyorlar. Mağazamızın Kırıkkale ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Açılışa özel indirimlerin mağazada bulunduğunu söyleyen İşletme Sahibi Serpil Cellek, “Kendi atölyelerimizde ürettiğimiz ürünlerimizi Kırıkkaleli vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Kadın, erkek ve çocuk giyim ürünlerimiz bulunmakta. Kırıkkale’mize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER
Kurdele kesiminin ardından işletme sahibi Serpil Cellek, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Tonga’ya mağazayı gezdirdi. Açılışa özel indirimlerin bulunduğu Green Life mağazasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.