Genç yazarlar Kırıkkale’de gurur kaynağı oldu

Genç yazarlar Kırıkkale’de gurur kaynağı oldu
 İnternet Editörü
Bahçelievler Şehit Volkan Canöz İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, yazdıkları “Gıdıklayan Hikayeler” adlı kitapla büyük takdir topladı; eser, Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney’e takdim edildi.

Bahçelievler Şehit Volkan Canöz İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri, kendi kalemlerinden çıkan “Gıdıklayan Hikayeler” adlı eserle dikkat çekti. Öğrenciler, Okul Müdürü Hakkı Yaman ve danışman öğretmenleri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Dilek Uysal eşliğinde Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney’i makamında ziyaret ederek kitabı kendisine takdim etti.

yazar.jpg

Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek genç yazarları tebrik etti. Öğrencilerin bu anlamlı çalışmasıyla gurur duyduğunu belirten Güney, yazma tutkusunun artarak devam etmesini temenni etti.

Bu özel proje sayesinde öğrenciler, yazarlık yolunda ilk adımlarını atarken, okuma-yazma kültürünün yaygınlaşmasına da katkı sağladı. Genç yazarların başarısı, Kırıkkale eğitim camiasında umut verici bir gelişme olarak değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.