Genç MÜSİAD başkanlığına Avukat İlhan atandı

Genç MÜSİAD başkanlığına Avukat İlhan atandı
Av. Mehmet İlhan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkezi tarafından MÜSİAD Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanlığına atandı.

Av. Mehmet İlhan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkezi tarafından MÜSİAD Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanlığına atandı. Genç başkan İlhan, “Şehrimiz ve ülkemiz için var gücümüzle her alanda mücadele edeceğiz” dedi.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, ikinci il genel meclis başkanı Harun Oğuz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Haluk Karahan,  TSO ikinci başkanı Mustafa Karışmaz, AK Parti Merkez ilçe başkan yardımcısı Mahir Karışmaz, MÜSİAD Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Av. Mehmet İlhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İlhan, kendilerini ziyarete gelenlere teşekkür etti. İlhan, “Şehrimiz ve ülkemiz için var gücümüzle her alanda mücadele edeceğiz” dedi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Başkan Av. İlhan, “Geleceğin işadamlarını ve MÜSİAD üyelerini yetiştirmek, onları hayata hazırlamak, sahip olduğu değerleri ve tecrübelerini gençlerle paylaşmak amacıyla MÜSİAD Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, 2002 yılında kuruldu. MÜSİAD bünyesinde genç, inançlı, erdemli, liyakatli, kararlı ve heyecanlı bir grup genç tarafından başlatılan Yurtiçi ve yurtdışında çalışmalarına hızla devam eden Genç MÜSİAD önemli çalışmalara imza atmayı sürdürüyor” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.