Formülü sır gibi saklanan "Barışın Kolonyası" kaymakamlıkta

Formülü sır gibi saklanan "Barışın Kolonyası" kaymakamlıkta
 İnternet Editörü
Bahşılı İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Ülger ve beraberindeki heyet, ilçede üretilen yerli parfümleri Bahşılı Kaymakamı Fidan Bozkır’a tanıttı.

Bahşılı ilçesinde eğitim ve üretimin bir araya geldiği anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Hacı Hidayet Doğruer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin emektar öğretmen ve öğrencileri tarafından geliştirilen özel ürünler, ilçenin mülki amiri ile buluştu.

EĞİTİMİN ÜRETİME DÖNÜŞTÜĞÜ NOKTA

Bahşılı İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Ülger, beraberindeki heyetle birlikte Kaymakam Fidan Bozkır’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin odağında ise okulun Kimya Öğretmeni Ayşe Dilek Harmankaya ve öğrencilerinin uzun süren çalışmaları sonucu ortaya çıkan “Barışın Kolonyası” ve özel üretim parfümler yer aldı.kolanya

KAYMAKAM BOZKIR’DAN TAM NOT

Öğrencilerin el emeğiyle üretilen kolonya ve parfümleri büyük bir beğeniyle inceleyen Kaymakam Fidan Bozkır, nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üretim sürecine dair detaylı bilgi alan Bozkır, mesleki eğitimin üretimle taçlandırılmasının önemine vurgu yaparak, projede emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

“NAZİK İLGİLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Ülger, şu ifadeleri kullandı: "Hacı Hidayet Doğruer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Öğretmenimiz Ayşe Dilek Harmankaya’nın, öğrencileriyle birlikte emek vererek ürettiği 'Barışın Kolonyası' ve parfümünü Sayın Kaymakamımıza takdim ettik. Ürünü büyük bir beğeniyle karşılayan, nazik ilgisi ve misafirperverliğiyle bizleri onurlandıran Sayın Kaymakamımıza teşekkürlerimi sunuyorum."

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. İlçede üretilen bu parfümlerin, meslek liselerinin potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.