FIBA EuroBasket heyecanı Cumhuriyet Meydanı'nda yaşandı

FIBA EuroBasket heyecanı Cumhuriyet Meydanı'nda yaşandı
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Belediyesi, Türkiye ile Yunanistan arasında oynanan FIBA EuroBasket 2025 yarı final maçını Cumhuriyet Meydanı’na kurduğu dev ekranda vatandaşlarla buluşturdu.

Kırıkkale’de yüzlerce vatandaş, Türkiye ile Yunanistan arasında oynanan FIBA EuroBasket 2025 yarı final karşılaşmasını Cumhuriyet Meydanı’na kurulan dev ekrandan büyük bir heyecanla izledi. Kırıkkale Belediyesi’nin organizasyonuyla meydanda adeta bayram havası esti.

dev.jpg

Ay-yıldızlılarımız, rakibi Yunanistan’ı 94-68 gibi net bir skorla mağlup ederek 24 yıl aradan sonra yeniden finale yükselme başarısı gösterdi. Karşılaşma boyunca tezahüratlar, alkışlar ve heyecan hiç dinmezken, son düdükle birlikte meydanda büyük bir sevinç patlaması yaşandı. Vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla milli takımın zaferini kutladı.

dev1.jpg

Kırıkkale Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “24 yıl sonra yeniden finaldeyiz! Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğumuz dev ekranda hemşehrilerimizle birlikte A Milli Erkek Basketbol Takımımızın yanında olduk. Bu gururu hep birlikte yaşadık,” ifadelerine yer verdi.

dev2.jpg

Final heyecanı tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale’de de büyük bir coşkuyla bekleniyor. Belediye yetkilileri, final karşılaşmasının da yine aynı şekilde dev ekrandan yayınlanacağını duyurarak tüm Kırıkkalelileri bu tarihi ana tanıklık etmeye davet etti.

dev3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.