Ece Mumay'dan Kırıkkale'ye videolu mesaj

Ece Mumay'dan Kırıkkale'ye videolu mesaj
 Muhabir
Ünlü şarkıcı Ece Mumay’ın Yahşihan’da düzenleyeceği konser, hava koşulları nedeniyle ertelendi.

Yahşihan'da düzenlenen "Genç Fest Gençlik ve Kadın Festivali" kapsamında Yahşihan Yenişehir’de bulunan otogar önü Kent Meydanı’nda gerçekleşmesi planlanan Ece Mumay konseri, olumsuz hava koşulları sebebiyle ertelendi.

Ece Mumay: albums, songs, concerts | Deezer

VİDEO YAYINLADI

Konserin yeni tarihi 16 Nisan Çarşamba 21:00 olarak duyuruldu. Ece Mumay, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda şu sözlere yer verdi:

"Arkadaşlar merhaba, bugün gerçekleştireceğimiz (12 Nisan 2025 ) konseri maalesef hava şartları nedeniyle yapamıyoruz. Ama iptal değil! Çarşamba günü, çarşamba akşamı hepinizi bekliyoruz. Çok eğleneceğiz. Hepinize kucak dolusu sevgiler."

Organizatörler, Yahşihan'lı gençleri ve tüm müzikseverleri Çarşamba akşamı gerçekleşecek konsere davet etti.

ecoss.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum