Çetiner, köy ziyaretlerinde yağmur dualarına katıldı

Çetiner, köy ziyaretlerinde yağmur dualarına katıldı

Kırıkkale Sulakyurt ilçesi Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, geçtiğimiz hafta sonunu köylerde geçirerek köy halkıyla bir araya geldi.Sulakyurt Belediye Başkanı Çetiner, köy ziyaretleri kapsamında Deredüzü, Yağbasan, ve Ortaköy gibi köyleri ziyaret etti.

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinin Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, bu hafta sonunu köylerde geçirerek hem yağmur dualarına katıldı hem de minik kardeşlere oyuncak dağıttı. Çetiner, ziyaretlerinde köy muhtarları ve halkıyla bir araya gelerek keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

etiner.jpg

ÇETİNER, KÖY HALKIYLA BİR ARAYA GELEREK SAMİMİ SOHBETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Sulakyurt Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Çetiner, Deredüzü, Yağbasan ve Ortaköy gibi farklı köylere ziyaretlerini sürdürüyor. Köylerde düzenlenen yağmur duası programlarına katılan Çetiner, köy halkıyla bir araya gelerek samimi sohbetler gerçekleştirdi.

etiner1.jpg

ÇETİNER, ÇOCUKLARA OYUNCAK HEDİYE ETTİ

Ayrıca, minik kardeşlere sevinç dolu anlar yaşatan Başkan Çetiner, köy ziyaretlerinde çocuklara oyuncak hediye etti. Bu jest, köy halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

etiner2.jpg

ZİYARETLERİ MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

Sulakyurt Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ziyaretlerin devam ettiği ve Belediye Başkanı Çetiner'in köy muhtarları ve halkıyla olan samimi diyaloglarına vurgu yapıldı. Ayrıca, ziyaretler sırasında gösterilen konukseverlik için köy muhtarları ve halkına teşekkür edildi.

etiner3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.