Çelebi’de engeller sevgiyle aşıldı!

Çelebi’de engeller sevgiyle aşıldı!
 İnternet Editörü
Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde, Çelebi Belediyesi örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Kırşehir Valiliği Engelsiz Yaşam Merkezi’nde kalan bakıma muhtaç engelli bireyler, Belediye Başkanı Yaşar Erdemir’in ev sahipliğinde ilçede misafir edildi.

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesi, örnek bir sosyal sorumluluk projesine ev sahipliği yaptı. Çelebi Belediyesi, Kırşehir Valiliği Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde kalan ve ailelerinin bakımını üstlenemediği engelli bireyleri ilçede misafir etti.

elebi2.webp

Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir’in ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, engelli bireyler büyük bir sevgiyle karşılandı. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşma, hem katılımcılara hem de ilçe halkına duygu dolu anlar yaşattı.

elebi3.webp

Program boyunca engelli bireylerin mutluluğu ön planda tutulurken, sosyal dayanışma, empati ve birlikte yaşam kültürünün önemine dikkat çekildi. Engelli bireylerin toplumda daha görünür olması ve yalnız olmadıklarının hissettirilmesi amaçlandı.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, “Bu kıymetli buluşma, hepimize bir kez daha gösterdi ki toplumun her bireyi özeldir. Engelleri sevgiyle aşmak, birlikte yaşamak mümkündür,” denildi.

elebi4.webp

Başkan Yaşar Erdemir de yaptığı açıklamada, engelli bireylerle kurulan bu gönül köprüsünün güçlenerek devam edeceğini belirtti. “Engelli bireyleri yalnız bırakmamak, onların sosyal yaşamın içinde yer almasını sağlamak hepimizin ortak sorumluluğu. Çelebi Belediyesi olarak bu anlayışla çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, ilçede sosyal sorumluluk bilincinin pekişmesine katkı sağlarken, toplumda engellilere yönelik farkındalığın da artmasına vesile oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.