Başkan Önal, CHP Kırıkkale İl Başkanlığı’nda bayramlaştı

Başkan Önal, CHP Kırıkkale İl Başkanlığı’nda bayramlaştı
 İnternet Editörü
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, CHP İl Başkanlığı’nda hemşehrileriyle bayramlaştı. Birlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kurban Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ’ın da katıldığı programda, bayramın birlik, sevgi ve dayanışma duygularını pekiştiren anlamına dikkat çekildi.

chp-1.jpg

Başkan Ahmet Önal, yaptığı açıklamada, “Bayramlar; birliğin, sevginin ve dayanışmanın en güzel vesilesidir. Kurban Bayramı’nın tüm hemşehrilerimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bayramlaşma programı sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşirken, Başkan Önal tüm Kırıkkalelilerin bayramını kutladı.

chp2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.