Başkan Erdoğan sahada, ekipler görev başında!
Hacılar beldesinde beklenen kar yağışının başlamasıyla birlikte Hacılar Belediyesi, ulaşımda aksama yaşanmaması ve günlük hayatın kesintisiz devam etmesi için adeta seferberlik başlattı. Fen İşleri ve Temizlik İşleri başta olmak üzere tüm ilgili birimler, sahada aktif olarak kar küreme ve buzlanmaya karşı önlem çalışmalarını sürdürüyor.
"HAZIRLIKLARIMIZI ÖNCEDEN TAMAMLADIK"
Belediye Başkanı Osman Erdoğan, kar yağışının başlamasının ardından yapılan çalışmalarla ilgili bir açıklama yayımladı. Kar yağışına karşı önlemlerin günler öncesinden planlandığını vurgulayan Başkan Erdoğan, şunları kaydetti: "Vatandaşlarımızın günlük hayatının aksamaması için gerekli tüm hazırlıklarımızı önceden tamamladık. Şu an Fen İşleri, Temizlik İşleri ve ilgili tüm birimlerimizle sahadayız. Yolların açık tutulması ve oluşabilecek buzlanmalara karşı anında müdahale edilmesi için ekiplerimiz görevlerinin başında."
DAYANIŞMA VE GÜVEN MESAJI
Belediyenin tüm noktalara müdahale edebilecek kapasitede olduğunu belirten Erdoğan, "Hemşehrilerimizin içi müsterih olsun; her türlü hava koşuluna karşı hazırız. Zor şartlarda da dayanışmayla hareket ediyor, beldemizin huzuru ve güvenliği için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" diyerek belde halkına güven verdi.
BELEDİYE EKİPLERİ TEYAKKUZDA
Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre; kar küreme araçları ve tuzlama ekipleri kritik noktalarda ve ana arterlerde devriye gezerek, don riskine karşı gece boyunca mesailerine devam edecek. Vatandaşların herhangi bir olumsuzluk durumunda belediye birimlerine hızlıca ulaşabileceği hatırlatıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.