Balışeyh Belediye Başkanı Akyüz, personelleriyle buluştu
Balışeyh Belediye Başkanı Savaş Akyüz, belediye personeliyle bir araya gelerek sahada büyük emek harcayan ekibine teşekkür etti. Garaj amirliğinde gerçekleşen buluşmada Akyüz, "Ayrılmak yok, ayrışmak yok; sadece ilçemize hizmet var" dedi.
Balışeyh Belediye Başkanı Savaş Akyüz, belediye personeliyle bir araya gelerek önemli bir dayanışma mesajı verdi. Başkan Akyüz, garaj amirliğinde düzenlediği buluşmada, çalışanlarıyla sohbet etti ve sahada büyük emek harcayan ekibine teşekkür etti.
Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Başkan Akyüz, "Ayrılmak yok, ayrışmak yok; sadece ilçemize hizmet var" diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. İlçenin gelişimi ve halkın memnuniyeti için uyum içinde çalışmanın önemine dikkat çeken Akyüz, belediye personelinin özverili çalışmalarının Balışeyh’in daha yaşanabilir bir yer haline gelmesinde büyük rol oynadığını belirtti.
Başkan Akyüz’ün bu anlamlı ziyareti, Balışeyh Belediyesi’nin hizmetlerine duyduğu saygıyı ve personeliyle olan güçlü bağını bir kez daha ortaya koydu. Dayanışma ruhunun pekiştiği bu buluşma, belediye hizmetlerinin daha verimli bir şekilde sürdürülmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.