ASKON Başkanı Geyik’ten boykot tepkisi: “Bu bir akıl tutulmasıdır”

ASKON Başkanı Geyik’ten boykot tepkisi: “Bu bir akıl tutulmasıdır”
 Muhabir
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, son günlerde artan boykot çağrılarına tepki gösterdi.

Son günlerde artan boykot çağrılarına yönelik tepkiler sürerken, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, yapılan çağrıların ülke ekonomisini hedef aldığını belirterek sert açıklamalarda bulundu.

Boykot çağrılarının üretici firmaları doğrudan etkilediğini vurgulayan Geyik, “Üreten, istihdam sağlayan, yatırım yapan şirketlerin hedef haline getirilmesi, ülke ekonomisini baltalamak anlamına gelir. Bu tavır bir duruş değil, bir akıl tutulmasıdır” dedi.

Hukukun herkes için bağlayıcı ve adil olması gerektiğini dile getiren Geyik, ekonomik istikrarın önemine dikkat çekerek, “Ülkemiz ve milletimizin refahı için gece gündüz çalışan üreticilerimiz geçmişte de çeşitli engellerle karşılaştı. Ancak bu tür girişimler hiçbir zaman başarıya ulaşmadı. Ekonomimize zarar verecek bu çağrıları, milletimiz sağduyusu ile boşa çıkaracaktır” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin üretim gücünü zayıflatmaya yönelik girişimlerin sonuçsuz kalacağını belirten Geyik, iş dünyasının bu tür çağrılardan etkilenmemesi gerektiğini vurgulayarak, tüm iş insanlarını üretime ve yatırıma devam etmeye çağırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum