Yüreklerimiz yangın yeri

Yüreklerimiz yangın yeri

Bitlis’te meydana gelen helikopter kazası sonrası şehit düşen 11 asker için Memur-Sen Başkanı Yasin Pekuz, taziye temennilerini dile getirdi.

Bitlis’te meydana gelen helikopter kazası sonrası şehit düşen 11 asker için Memur-Sen Başkanı Yasin Pekuz, taziye temennilerini dile getirdi. Pekuz, “11 kahraman askerimiz şehit oldu, 2 askerimiz yaralandı. Milletimizin ve Kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağ olsun” dedi.

AİLELERİNE SABIR TEMENNİ ETTİ

Memur-Sen Başkanı Yasin Pekuz, "Bingöl'den Tatvan’a gitmekte olan askeri helikopterin Bitlis’te elim bir kazaya uğrayarak düşmesi sonucu 11 vatan evladımız şehit oldu. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi. Pekuz, sosyal medya hesabından, Bitlis'in Tatvan ilçesinde meydana gelen askeri helikopter kazasında şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı. Pekuz, "Bingöl'den Tatvan’a gitmekte olan askeri helikopterin Bitlis’te elim bir kazaya uğrayarak düşmesi sonucu 11 vatan evladımız şehit oldu. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.