Yol çalışmaları sanayicilerin yüzünü güldürdü

Yol çalışmaları sanayicilerin yüzünü güldürdü

Elmadağ-Hasanoğlan Organize Sanayi Bölgesinde İmarlı Yol çalışmaları Sanayicinin yüzünü güldürdü. Elmadağ Belediyesi İmar Müdürlüğünce tespit...

Elmadağ-Hasanoğlan Organize Sanayi Bölgesinde İmarlı Yol çalışmaları Sanayicinin yüzünü güldürdü. Elmadağ Belediyesi İmar Müdürlüğünce tespit edilen imarlı yollar, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ile Elmadağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yaptıkları çalışmalar neticesinde hizmete sunulması için yol açma çalışmalarına başlandı.

5 km uzunluğunda ve 50 metre genişliğindeki yol,3 ekskavatör, 1 dozer ve 15 kamyon ile yoğun çalışma programı kapsamında kullanıma açılması ile birlikte Sanayici esnafın büyük bir sorunu ortadan kalkmış olacağı bildirildi.

SANAYİCİLERDEN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Yol açımı çalışmalarının yapıldığı bölgede tören düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Gazi Şahin, HASİAD Başkanı Çetin Tekin, HASİAD üyeleri ve çok sayıda Fabrika Müdürü katıldı. HASİAD (Hasanoğlan Sanayici ve İş Adamları Derneği)’den Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’e çalışmalardan ve desteklerden dolayı Dernek adına teşekkür plaketi verildi.

FABRİKALAR ARASI BAĞLANTI YOLLARI AÇILIYOR, ESNAF RAHATLIYOR

Başkan Gazi Şahin “Yaklaşık 70 fabrikanın bulunduğu bölgede, fabrikalar arası bağlantı yollarının olmaması ile birlikte Samsun yolu güzergâhı kullanıyor ve tehlikeli olabiliyordu. Yeni yolların açılmasının ardından fabrikalar arası bağlantı yolları kullanılarak hem tehlikeden uzak durulacak hem de fabrikalar arası mesafe kısalmış olacak” dedi. 484 parselden ve 70 fabrikadan oluşan sanayi bölgemizin gelişimi için elimizden gelen bütün desteği her zaman vermeye hazırız diyen Başkan Gazi Şahin “Bir şehrin bir yerleşim yerinin değişimi ve gelişimi, sanayi bölgesinin büyüklüğüne ve gelişmişliğine bağlı olarak ilerlemektedir. Bu sebepten dolayı gelişmekte ve değişmekte olan ilçemize büyük bir iş istihdamı sağlayan sanayi bölgemize olan desteğimiz devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.