Yıldızlı Et Shop büyük ilgi görüyor

Yıldızlı Et Shop büyük ilgi görüyor

Et ve et ürünlerinde Kırıkkale’ye farklılık getiren Yıldızlı Et Shop, açıldığı günden itibaren Kırıkkalelilerin ilgisini üzerine çekmeye devam ediyor.

KIRIKKALE HALKININ TAKDİRİNİ TOPLUYOR

Gürler Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde hizmete açılan ve açılışının üzerinden daha bir yıl geçmeden dikkatleri üzerine çeken Yıldızlı Et Shop, kaliteli hizmetinden ödün vermiyor. Kırıkkale halkının dikkatlerini toplayan Yıldızlı Et Shop, haftanın çeşitli günlerinde düzenlediği özel indirim ve kaliteli ürünleriyle Kırıkkale halkının takdirini topluyor.

KALİTE VE UCUZLUĞUN ADRESİ

Çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan işletme sahibi Tarık Yıldızlı, “Değerli Kırıkkale halkımıza, işletmemizin açıldığı günden itibaren bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı sonsuz teşekkür ederim. Kalite ve ucuzluğun adresi olmak için çıktığımız bu yolda başarılı şekilde yolumuza emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz” dedi.

FARKLI ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Yıldızlı, “Kısa surede çok yol aldık. İnşallah ilerleyen zamanlarda Allah’ın izni ile şubelerimi çoğaltıp memleketimiz Kırıkkale’ye çeşitli bölgelerde hizmet etmeye devam edeceğiz. Et sektöründe "kasap" sıradanlaşmış değil de farklı konseptli çalışmalar, insört gibi gazete reklamları gibi, sürekli kampanyalar yaparak "kasap" sektöründe olmayan çalışmalar yapıyoruz. İlerleyen günlerde de farklı çalışmalara yeni kampanyalara devam edeceğiz. Bugünlere gelmemizde beni destekleyen herkese sonsuz teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Haber-Foto: Sedat Gençay

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.