Yeşeren, Çankaya Belediye Başkanlığı’na aday

Yeşeren, Çankaya Belediye Başkanlığı’na aday

Ünlü ressam ve yazar Ayşe Perran Yeşeren, Doğru Yol Partisi’nden Çankaya Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Ayşe Perran Yeşeren adaylık...

Ünlü ressam ve yazar Ayşe Perran Yeşeren, Doğru Yol Partisi’nden Çankaya Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Ayşe Perran Yeşeren adaylık açıklamasında şunları söyledi. Yıllardır Çankaya’da yaşıyorum ve bu ilçeyi çok seviyorum. Üzülerek söylemek zorundayım ki, Çankaya ilçeye yakışacak yeterli belediye hizmetlerini alamıyor.

Çankaya Ankara’nın incisidir ama belediye olarak hizmet vermeye başladığından bugüne kadar Çankaya layık olduğu gelişmeyi gösterememiştir. Başkalarını kötüleyerek öne çıkma gibi bir çabayı gereksiz ve uygunsuz bulduğum için bu konuyu irdelemek istemiyorum.

Ankara modern bir kenttir ama nedense yıllardır kadın bir belediye başkanı görev almamıştır. Seçilirsem Ankara’nın ilk kadın belediye başkanı olacağım. Çankayalılar ve tüm Ankaralılar kadın elinin neler yapabildiğini görecektir. Hatta siyasilere örnek olup, sonraki seçimlerde diğer ilçeler de kadın adaylara yönelmelerini sağlayabileceğimi düşünüyorum.

Öncelikle anakent belediye başkanı ile kavga etmeyeceğim. İlçe belediye başkanları anakentle kavga ederlerse yeterli hizmeti alamazlar. İşte bu nedenle karşımdaki kavga etmek istese de ona katılmayacağım. Çünkü bu çekişme ve çatışmaların cezasını ilçe halkı çekiyor.

Çankaya’nın yıllardır çözülemeyen temizlik sorunu çok kısa zamanda ortadan kalkacaktır. Çankaya’nın trafiğe kapalı sokak ve caddeleri dünyanın ilgi göstereceği birer kültür merkezi yapılacak, Ankara da bu ilginin yaratacağı turizm getirisinden payını alacaktır.”

Yeşeren, kadın eli değen Çankaya’nın sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin de incisi olacağına inanıyorum. Çankaya Atatürk’ün en büyük eserlerinden birisidir. Bu güzel ilçemizi Ata’mıza yaraşır düzeye taşımak kaçınılmaz bir vatan görevidir dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.